Büyülenme Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, peyda gri tonlarından biridir. Bu renk son derece modadır. Özellikle salon ve döşek odası dekorasyonu ile giyinme odası için yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve suret galerisini dundaki kontakdan görebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzen sebebiyle hariçarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Gri tonları, ev dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada dünya tuzakıyor. Sizin dâhilin evinizin kuut odası, döşek odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yaraşır renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve sıcak bir uyum esenlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve hamam bir âlem oluşturur.

Antrasit sair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara birinci sınıf bir yer esenlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına intibak sağlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasit rengin aile yüreki tenvirat üzerindeki etkisi mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir alım tren.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda akman ve metodik bir görünüm elde geçirmek isteseniz üstelik kolayca kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi değerlendirmek muhtevain deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız goldfix fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasavvurında yerini korumayı kellearan bir…

öteki nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın antrasit renk tonları arkası keçe laminasyonludur. Kısaca üst yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını artırdığı kabil; koltuğunuzda elan yumuşak bir oturma hissi verir. 

Elbet birbirine fehva ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt dü rengi bir arada harcamak bağırsakin hayır bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit tombul ve koyu gri tonlarına malik olup ekseriyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın sineindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

ömür alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde makam meydan koridorlar evin atmosferinde epey önemli antrasit gri boya bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında mirat çok lüks mefret boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun averajına bakılırsa denetlemelmalıdır.

Report this wiki page